23-годишният измамник е задържан за срок от 72 часа Действията по разкриване

...
23-годишният измамник е задържан за срок от 72 часа Действията по разкриване
Коментари Харесай

Мъж от Тръстеник пострадал от интернет измама за продажба на пелети

23-годишният лъжец е арестуван за срок от 72 часа 

Действията по откриване на закононарушението са извършени на 7 октомври от криминалисти на ГДНП, ОДМВР - Плевен, Русе и районно управление (на МВР) - Долна Митрополия по досъдебно произвеждане, водено от Районната прокуратура в Плевен. Специализираната интервенция е подхваната след тъжба на мъж от град Тръстеник за осъществена машинация чрез обява в интернет уебсайт за продажба на пелети, дърва за огрев и строителни термопанели. 

В хода на взаимните дейности, в град Плевен, е спрян за инспекция товарен автомобил, в който пътували двама поданици на град Ветово – на 19 и 23 години, с престъпни прояви. В купето на автомобила полицейските чиновници намерили и иззели голям брой мобилни апарати, парична сума и банков документ, имащи отношение към разследваната незаконна активност. При последвали процесуални дейности на адреси в град Ветово също били открити мобилни апарати, sim-карти и документи.

Към момента 23-годишният е притеглен в качеството му на обвинен за осъществено закононарушение. Наложена му е мярка за неотклонение „ задържане под стража “ за период до 72 часа. Събрани са данни за съпричастността му към голям брой измами на територията на цялата страна. Работата по случая продължава.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР